Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 160 gramų svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 600 gramų žuvies (filė)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinio, vandens, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą.
Žuvies filė sumalame.
Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname su sviestu.
Į paruoštą žuvies faršą dedame pakepintus svogūnus, pagardiname kvapiaisiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus.
Viską gerai išmaišome ir formuojame koldūnus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 160 gramų svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 600 gramų žuvies (filė)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinio, vandens, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą.
Žuvies filė sumalame.
Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname su sviestu.
Į paruoštą žuvies faršą dedame pakepintus svogūnus, pagardiname kvapiaisiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus.
Viską gerai išmaišome ir formuojame koldūnus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą