Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kriaušių
- 1 vienetas mandarinų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas persikų
- 750 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų vandens (sodos)
- šiek tiek ledukų
- 50 mililitrų likerio (Triple sec arba Cointreau)
- 1 sauja braškių
- 1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus vaisius gerai nuplaukite.
Obuolį, persiką, kivi, mandariną ir kriaušę nulupkite.
Išpjaukite obuolio ir kriaušės sėklalizdžius, išimkite persiko kauliuką.
Supjaustykite visus vaisius kubeliais ir sudėkite į didelį ąsotį.
Braškes gerai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais arba skiltelėmis ir sudėkite į tą patį ąsotį.
Suberkite į ąsotį ant vaisių cukrų ir palikite taip vaisius bent 10 min.
Tuomet supilkite likelį, vyną bei sodos vandenį, gerai išmaišykite, sudėkite ledukus ir patiekite šaltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kriaušių
- 1 vienetas mandarinų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas persikų
- 750 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų vandens (sodos)
- šiek tiek ledukų
- 50 mililitrų likerio (Triple sec arba Cointreau)
- 1 sauja braškių
- 1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus vaisius gerai nuplaukite.
Obuolį, persiką, kivi, mandariną ir kriaušę nulupkite.
Išpjaukite obuolio ir kriaušės sėklalizdžius, išimkite persiko kauliuką.
Supjaustykite visus vaisius kubeliais ir sudėkite į didelį ąsotį.
Braškes gerai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais arba skiltelėmis ir sudėkite į tą patį ąsotį.
Suberkite į ąsotį ant vaisių cukrų ir palikite taip vaisius bent 10 min.
Tuomet supilkite likelį, vyną bei sodos vandenį, gerai išmaišykite, sudėkite ledukus ir patiekite šaltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą