Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 220 gramų cukraus
- 80 gramų migdolų (malti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 260 mililitrų pieno (kokosų)
- 120 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- 100 gramų sviesto
- 1 stiklinė kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 3 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišiau kiaušinius, cukrų, sviestą, citrinos žievelę, citrusų sultis, maltus migdolus, kokoso drožles bei pieną.
Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Išmaišytą vientisą tešlos masę sudėjau į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepiau apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanus, švelnaus kokosų skonio pyragiukas!
INGREDIENTAI:
- 220 gramų cukraus
- 80 gramų migdolų (malti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 260 mililitrų pieno (kokosų)
- 120 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- 100 gramų sviesto
- 1 stiklinė kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 3 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišiau kiaušinius, cukrų, sviestą, citrinos žievelę, citrusų sultis, maltus migdolus, kokoso drožles bei pieną.
Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Išmaišytą vientisą tešlos masę sudėjau į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepiau apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanus, švelnaus kokosų skonio pyragiukas!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą