REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (nalti)
- 500 gramų kiaulienos kumpio
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kumpį supjaustykite kepsneliais ir pamuškite juos truputį kūjeliu.
Kiekvieną karbonaduką įtrinkite druska, maltais juodaisiais pipirais bei pagardinkite mėgstamais prieskoniais.
Išplakite kiaušinį. Kiekvią kepsniuką mirkykite plakinyje, džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepkite tol, kol gerai apskrus abi pusės.
Valgykite su virtomis bulvėmis, parūgštintomis burokėlių salotomis bei raugintu agurku.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (nalti)
- 500 gramų kiaulienos kumpio
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kumpį supjaustykite kepsneliais ir pamuškite juos truputį kūjeliu.
Kiekvieną karbonaduką įtrinkite druska, maltais juodaisiais pipirais bei pagardinkite mėgstamais prieskoniais.
Išplakite kiaušinį. Kiekvią kepsniuką mirkykite plakinyje, džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepkite tol, kol gerai apskrus abi pusės.
Valgykite su virtomis bulvėmis, parūgštintomis burokėlių salotomis bei raugintu agurku.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą