REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų lydekų (filė)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti druska bei žuvies prieskoniais ir palikti 15 minučių pasimarinuoti.
Tešlai kiaušinius išplakti su šiek tiek druskos, supilti pieną, suberti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės.
Žuvies filė gabaliukus apvolioti tešloje ir iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
Patiekti šiltus, kaip pagrindinį patiekalą, arba šaltus, kaip užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų lydekų (filė)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti druska bei žuvies prieskoniais ir palikti 15 minučių pasimarinuoti.
Tešlai kiaušinius išplakti su šiek tiek druskos, supilti pieną, suberti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės.
Žuvies filė gabaliukus apvolioti tešloje ir iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
Patiekti šiltus, kaip pagrindinį patiekalą, arba šaltus, kaip užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą