REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 3 vienetai kiaušinių
- 750 mililitrų kvietinių miltų
- 250 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite puode vandenį ir įdėkite į jį sviestą bei 1 a. š. druskos.
Kai sviestas ištirps, po truputį berkite miltus ir pastoviai maišykite šaukštu. Maišyti reikia tol, kol tešla susisuks į gumulą aplink jūsų šaukštą.
Gautą masę palikite atvėsti.
Kai atvės, įmuškite į tešlą po 1 kiaušinį ir gerai išsukite.
Vėliau suberkite likusius miltus (miltų sunaudojau šiek tiek mažiau - tiesiog žiūrėkite pagal tešlą, kad būtų minkšta ir elastinga).
Palikite tešlą „pailsėti“ apie 20-30 min. Beje tešlą galite palikti ir kitai dienai - būna net skanesnė.
Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius ir kiekvieną įdarykite kiaulienos faršo bei susmulkinto svogūno (su prieskoniais) įdaru.
Suformuotus koldūnus kepkite.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 3 vienetai kiaušinių
- 750 mililitrų kvietinių miltų
- 250 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite puode vandenį ir įdėkite į jį sviestą bei 1 a. š. druskos.
Kai sviestas ištirps, po truputį berkite miltus ir pastoviai maišykite šaukštu. Maišyti reikia tol, kol tešla susisuks į gumulą aplink jūsų šaukštą.
Gautą masę palikite atvėsti.
Kai atvės, įmuškite į tešlą po 1 kiaušinį ir gerai išsukite.
Vėliau suberkite likusius miltus (miltų sunaudojau šiek tiek mažiau - tiesiog žiūrėkite pagal tešlą, kad būtų minkšta ir elastinga).
Palikite tešlą „pailsėti“ apie 20-30 min. Beje tešlą galite palikti ir kitai dienai - būna net skanesnė.
Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius ir kiekvieną įdarykite kiaulienos faršo bei susmulkinto svogūno (su prieskoniais) įdaru.
Suformuotus koldūnus kepkite.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą