REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 kilogramas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti.
    Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose.
    Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti.
    Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 kilogramas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti.
    Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose.
    Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti.
    Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų