Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 kilogramas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti.
Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose.
Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti.
Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 kilogramas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti.
Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose.
Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti.
Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą