REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištienos kepenėlių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 litras pieno
- šiek tiek makaronų
- 100 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kepenėles nakčiai palikti užmerktas piene. Į keptuvę įdėti par8kytos šoninės, supjaustytos gabaliukais, pakepti. Po to dedam tarkuotas morkas ir supjaustytus svogūnus. Pakepti, kol apskrus, tada dedam kubeliais pjaustytas kepenėles ir apibarstome miltais. Į pieną, kuriame mirko per naktį kepenėlės, įdėti krakmolo. Šiuo mišiniu užpilti keptuvės turinį. Nuolat maišyti. Troškiniui užvirus, sudėti prieskonius ir makaronus, uždengti dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinti apie 7 min. Apie 10 min. nuėmus nuo ugnies palikti. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištienos kepenėlių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 litras pieno
- šiek tiek makaronų
- 100 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kepenėles nakčiai palikti užmerktas piene. Į keptuvę įdėti par8kytos šoninės, supjaustytos gabaliukais, pakepti. Po to dedam tarkuotas morkas ir supjaustytus svogūnus. Pakepti, kol apskrus, tada dedam kubeliais pjaustytas kepenėles ir apibarstome miltais. Į pieną, kuriame mirko per naktį kepenėlės, įdėti krakmolo. Šiuo mišiniu užpilti keptuvės turinį. Nuolat maišyti. Troškiniui užvirus, sudėti prieskonius ir makaronus, uždengti dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinti apie 7 min. Apie 10 min. nuėmus nuo ugnies palikti. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą