REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kiaušinių
  • 2 stiklinės sviesto (minkštas)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 kvietinių miltų (persijoti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 100 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės esencijos
  • 450 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 kiaušinių
  • 2 stiklinės sviesto (minkštas)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 kvietinių miltų (persijoti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 100 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės esencijos
  • 450 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keksiukai:
    Dubenyje suplakite kiaušinius, sukrėskite 1 stiklinę sviesto, suberkite cukrų ir maišykite, kol susidarys puri masė. Supilkite pieną, 1 šaukšlį vanilės ekstrakto, suberkite miltus, elektriniu plaktuvu plakite iki purios masės. Tešlą lygiomis dalimis sudėkite į popierinius kepimo krepšelius, užpildykite kažkur 2/3 krepšelių dalies. Kepkite 160°C temp. įkaitintoje orkaitėje, 18 - 20 min.

    Papuošimas:
    Išsukite sviesta su elektriniu plaktuvu, kol pasidarys baltas. Po truputį pilkite cukraus pudrą, vis plakdami. Pilkite 2 šaukštus pieno, 1 arbatinį šaukšlelį vanilės ekstrakto ir vėl plakti (kuo ilgiau tuo geriau. Norint gauti kitą spalvą įdėti maistinių dažų, arba norint nudažyti rausvai 2 arbatinius šaukšelius burokėlių sulčių. Masę sukrėskite į konditerinį maišelį, ir išspauskite ant keksiukų.

    Skanaus.

Autorius: Gabrielė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų