REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių
  • 4 galvos česnakų
  • 4 žiupsneliai druskos
  • Antras sluoksnis:
  • 200 gramų miltai ((apvoliojimui))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių
  • 4 galvos česnakų
  • 4 žiupsneliai druskos
  • Antras sluoksnis:
  • 200 gramų miltai ((apvoliojimui))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 14

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gyvą karpį išdoroti, nuvalyti, išplauti, nuskusti žvynus.
  2. Tuomet, priklausomai nuo turimo karpio svorio, imam česnaką. Mano karpis buvo 8 kg, tadi man prireikė 4 didelių česnako galvų.
    Česnaką susmulkinam. Žuvį supjaustome gabaliukais, maždaug 1 - 1,5 cm storio. Įtriname žuvį česnaku (negailėdami). Įtrintą česnaku žuvį paliekame šiltai (ant virtuvės stalo) ne ilgiau 2 val.
  3. Tuomet sumaišome miltus su druska ir šioje masėje apvoliojame žuvies gabaliukus.
  4. Kepame įprastai, gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

    Užtikrinu, jog skonis pasakiškas ir jokio dumblių kvapo.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų