REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kaliaropių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas obuolių (vidutinio dydžio)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kaliaropių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas obuolių (vidutinio dydžio)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite elektriniu plaktuvu. Į šią košę berkite nusijotus miltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų