INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek cukraus (2/3)
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek imbierų
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Glajui:
Citrinos sultys 3-4 šaukšteliai
Cukraus pudra (dar nesumalto cukraus 1 stiklinė)
Cukrų (ne pudra) sumaišome su sviestu iki purios masės. Įdedame miltus, imbierą, kepimo miltelius, cinamoną, ir gvazdikėlius. Sumaišome viską. Tešlą iškočiojame ir padarome eglutės formeles (galime ir kitokias). Kepame ~25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Papuošiame baltuoju glajumi (cukraus pudra, citrinos sultys- išmaišome iki maždaug dantų pastos tirštumo.)
Skanaus! :) Tiesiog pirštus apsilaižysite!
Autorius: Audra123
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek cukraus (2/3)
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek imbierų
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Glajui:
Citrinos sultys 3-4 šaukšteliai
Cukraus pudra (dar nesumalto cukraus 1 stiklinė)
Cukrų (ne pudra) sumaišome su sviestu iki purios masės. Įdedame miltus, imbierą, kepimo miltelius, cinamoną, ir gvazdikėlius. Sumaišome viską. Tešlą iškočiojame ir padarome eglutės formeles (galime ir kitokias). Kepame ~25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Papuošiame baltuoju glajumi (cukraus pudra, citrinos sultys- išmaišome iki maždaug dantų pastos tirštumo.)
Skanaus! :) Tiesiog pirštus apsilaižysite!
Autorius: Audra123
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI