Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 250 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- 200 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 250 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cinamono, maltų gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 250 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- 200 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 250 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cinamono, maltų gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą