INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas baklažanų
- 100 gramų grikių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų svogūnų
- 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
- 100 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- 150 gramų grybų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite grikius ir nusausinę atidėkite.
Baklažaną perpjaukite per pusę išilgai. Minkštimą išskaptuokite supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite svogūną ir grybus (tinka pievagrybiai).
Dešrą supjaustykite kubeliais.
Pirmiausiai kelias minutes pakepinkite dešrą. Po to sudėkite svogūną, grybus ir kepinkite dar 2-3 min.
Sudėkite baklažanų minkštimą ir kepinkite dar apie 15 min.
Įmaišykite grikius.
Šio įdaro pridėkite į išskobtas baklažanų puseles.
Apibarstykite sūriu.
Pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 35-40 min.
Autorius: Sabina
REKLAMA