REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 50 gramų paprikų (konservuota)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kepsnių)
  • 50 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 porcijos

    Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius.
    Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį.
    Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko.
    Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min.
    Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 50 gramų paprikų (konservuota)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kepsnių)
  • 50 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 porcijos

    Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius.
    Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį.
    Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko.
    Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min.
    Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų