Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų paprikų (konservuota)
- 300 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kepsnių)
- 50 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 porcijos
Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius.
Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį.
Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko.
Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min.
Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų paprikų (konservuota)
- 300 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kepsnių)
- 50 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 porcijos
Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius.
Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį.
Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko.
Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min.
Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą