REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (kad tešla būtų grietinės tirštumo)
  • 150 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (Provanso)
  • 200 gramų grybų (virti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Noriu pasiūlyti savo firminį, sezoninį, grybų-mėsos pyragą. Juk pyragas gali būti ir nesaldus.
    Jį labai mėgsta ir mūsų vaikai, ir draugai. Tai - puikios savaitgalio ar vakarėlio vaišės.
    Įdarui- faršą pakepiname, sudedame smulkintą svogūną, česnaką, porus ir grybus.
    Sūdome, pabarstome pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.
    Viską pakepiname, ataušiname.
    Tešlai majonezą, grietinę ir kiaušinius sumaišome.
    Sudedame kepimo miltelius bei išsijotus miltus ir viską gerai išmaišome.
    Į pyrago formą, suteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais, pilame 2/3 tešlos.
    Tada tolygiai paskirstome įdarą ir užpilame likusia tešla.
    Kepame įkaitintoje, iki 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
    Pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas.
    Tinka prie kavos, arbatos ar sultinio puodelio.
    Labai skanus gamtoje grybaujant ar iškylaujant.
    Skanaus.

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (kad tešla būtų grietinės tirštumo)
  • 150 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (Provanso)
  • 200 gramų grybų (virti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Noriu pasiūlyti savo firminį, sezoninį, grybų-mėsos pyragą. Juk pyragas gali būti ir nesaldus.
    Jį labai mėgsta ir mūsų vaikai, ir draugai. Tai - puikios savaitgalio ar vakarėlio vaišės.
    Įdarui- faršą pakepiname, sudedame smulkintą svogūną, česnaką, porus ir grybus.
    Sūdome, pabarstome pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.
    Viską pakepiname, ataušiname.
    Tešlai majonezą, grietinę ir kiaušinius sumaišome.
    Sudedame kepimo miltelius bei išsijotus miltus ir viską gerai išmaišome.
    Į pyrago formą, suteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais, pilame 2/3 tešlos.
    Tada tolygiai paskirstome įdarą ir užpilame likusia tešla.
    Kepame įkaitintoje, iki 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
    Pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas.
    Tinka prie kavos, arbatos ar sultinio puodelio.
    Labai skanus gamtoje grybaujant ar iškylaujant.
    Skanaus.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų