Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 250 gramų sviesto
- šiek tiek sviesto (skardai patepti)
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdaras:
Pievagrybiai 200-300 g
Vištienos filė 400-500 g
Raudonėliai pagal skonį
Vištienos prieskoniai pagal skonį
Bazilikas pagal skonį
Česnakas 2 skiltelės
Česnakinė druska pagal skonį
malti pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 3 vnt
Grietinė 3 šaukštai
aliejus kepimui
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su grietine, miltais, druska ir gerai išminkyti, kad neliktų gumulėlių. Tešlą įdėti 2-3 valandoms į šaldytuvą.
Įdaras: grybus ir vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Vištienos kubelius ištrinti prieskoniais (raudonėliais, baziliku, piprais, česnakine druska, vištienos prieskoniais). Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti vištieną, apkepinti. Po to supilti grybus ir smulkiai supjaustytus česnakus. Kepti ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.
Kepimo skardą ištepti sviestu ir formuoti ant jos tešlą su įdubimu viduje. Į tešlos krepšelį supilti pievagrybius su vištiena, ant viršaus pilti grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauti skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 minučių.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 250 gramų sviesto
- šiek tiek sviesto (skardai patepti)
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdaras:
Pievagrybiai 200-300 g
Vištienos filė 400-500 g
Raudonėliai pagal skonį
Vištienos prieskoniai pagal skonį
Bazilikas pagal skonį
Česnakas 2 skiltelės
Česnakinė druska pagal skonį
malti pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 3 vnt
Grietinė 3 šaukštai
aliejus kepimui
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su grietine, miltais, druska ir gerai išminkyti, kad neliktų gumulėlių. Tešlą įdėti 2-3 valandoms į šaldytuvą.
Įdaras: grybus ir vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Vištienos kubelius ištrinti prieskoniais (raudonėliais, baziliku, piprais, česnakine druska, vištienos prieskoniais). Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti vištieną, apkepinti. Po to supilti grybus ir smulkiai supjaustytus česnakus. Kepti ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.
Kepimo skardą ištepti sviestu ir formuoti ant jos tešlą su įdubimu viduje. Į tešlos krepšelį supilti pievagrybius su vištiena, ant viršaus pilti grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauti skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą