INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 24 vienetai vištienos kepenėlių (gabaliukai)
- 24 vienetai kiaulės šoninės (rūkyta, griežinėliai)
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 24 vienetai grybų (keputėlės)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kepenis gerai nuplauti, nušluostyti, nuplėšti plėvelę.
Perpjovus per pusę, įtrinti druska su pipirais.
Tą patį darome su grybų kepurėlėmis.
Šoninės griežinėliu apvynioti kiekvieną kepenų gabaliuką.
Mauti ant iešmo paeiliui su grybais.
Viską pašlakstyti išlyditu sviestu.
Laikyti virš ugnies dažnai vartant, kol kepenėlės pasidarys minkštos ir apskrudę.
Autorius: Linas
REKLAMA