REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų sūris (Provolone)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aptepti storą sūrio gabalą aliejumi ir vartant kepti apie 50 sekundžių karštame grilyje.
    Storas ilgo batono riekeles paskrudinti karštoje orkaitėje, kad gražiai pagelstų.
    Apkeptą sūrį dėti į lėkštę, apibarstyti raudonėliu bei pipirais i patiekti šiltą su skrudintomis batono riekelėmis, chimichurri padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
    Sūris valgomas tepant jį ant skrudintų batono riekelių.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų sūris (Provolone)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aptepti storą sūrio gabalą aliejumi ir vartant kepti apie 50 sekundžių karštame grilyje.
    Storas ilgo batono riekeles paskrudinti karštoje orkaitėje, kad gražiai pagelstų.
    Apkeptą sūrį dėti į lėkštę, apibarstyti raudonėliu bei pipirais i patiekti šiltą su skrudintomis batono riekelėmis, chimichurri padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
    Sūris valgomas tepant jį ant skrudintų batono riekelių.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų