REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 150 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Nuskusti morką ir bulves, supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti du šaukštus aliejaus ir apkepinti mėsą. Įdėti svogūnus su česnaku, kepti dar kelias minutes. Apibarstyti druska, pipirais, kapotais žalumynais ir sudėti į kepimo indą. Su dviems šaukštais aliejaus apkepinti bulves ir morkas, sudėti prie mėsos. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, įpilti kelis šaukštus vandens ir patroškinti 10 min., tuomet sudėti į kepimo indą su kitais produktais. Išmaišyti. Jei reikia, įberti dar prieskonių. Apibarstyti smulkintu fetos sūriu, apšlakstyti aliejumi ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę. Kepti 30 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 150 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Nuskusti morką ir bulves, supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti du šaukštus aliejaus ir apkepinti mėsą. Įdėti svogūnus su česnaku, kepti dar kelias minutes. Apibarstyti druska, pipirais, kapotais žalumynais ir sudėti į kepimo indą. Su dviems šaukštais aliejaus apkepinti bulves ir morkas, sudėti prie mėsos. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, įpilti kelis šaukštus vandens ir patroškinti 10 min., tuomet sudėti į kepimo indą su kitais produktais. Išmaišyti. Jei reikia, įberti dar prieskonių. Apibarstyti smulkintu fetos sūriu, apšlakstyti aliejumi ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę. Kepti 30 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų