REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis mesos (malta, riebi)
  • 3 galvos svogūnų
  • 1 stiklinė vandens
  • Tešlai:
  • 7 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens (verdantis)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų degtinės
  • 1 druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis mesos (malta, riebi)
  • 3 galvos svogūnų
  • 1 stiklinė vandens
  • Tešlai:
  • 7 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens (verdantis)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų degtinės
  • 1 druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome.
  2. Sudedm likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko. Svogūnus supjaustome kubeliais sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais. Suformuojame čeburekus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.


    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų