REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas agurkų
  • 2 česnakų
  • 10 gramų juodųjų pipirų (malti)
  • 20 gramų krapų (sėklos)
  • 1 vienetas krienų (lapai)
  • 0.5 vieneto krienų (šaknis)
  • 1 vienetas salierų (šakelės)
  • 2 vienetai vyšnių (lapai)
  • 15 mililitrų acto
  • 25 mililitrai degtinės
  • šiek tiek vandens
  • 50 gramų druskos
  • 2 vienetai serbentų (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ruošdami marinatą 1 litrą vandens užvirkite, suberkite druską, supilkite acto esenciją ir degtinę, virkite dvi minutes.
    Į stilainius sudedame agurkus bei likusius prieskoniu ir žoles.
    Užpilame karštu marinatu, palaikome 24 valandas, marinatą nupilame ir vėl jį užviriname ir užpilame agurkus.
    Stiklainius sandariai užsukame dangteliais, paliekame apverstu atvėsti ir padedame šaltai.

Autorius: Barbora

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas agurkų
  • 2 česnakų
  • 10 gramų juodųjų pipirų (malti)
  • 20 gramų krapų (sėklos)
  • 1 vienetas krienų (lapai)
  • 0.5 vieneto krienų (šaknis)
  • 1 vienetas salierų (šakelės)
  • 2 vienetai vyšnių (lapai)
  • 15 mililitrų acto
  • 25 mililitrai degtinės
  • šiek tiek vandens
  • 50 gramų druskos
  • 2 vienetai serbentų (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ruošdami marinatą 1 litrą vandens užvirkite, suberkite druską, supilkite acto esenciją ir degtinę, virkite dvi minutes.
    Į stilainius sudedame agurkus bei likusius prieskoniu ir žoles.
    Užpilame karštu marinatu, palaikome 24 valandas, marinatą nupilame ir vėl jį užviriname ir užpilame agurkus.
    Stiklainius sandariai užsukame dangteliais, paliekame apverstu atvėsti ir padedame šaltai.

Autorius: Barbora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų