Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų (marinatui)
- 2 vienetai svogūnų
- 80 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų (marinatui)
- 2 vienetai svogūnų
- 80 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą