Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 1 litras baltojo vyno
- šiek tiek ledukų
- 1 litras putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vyną ir putojantį vyną atšaldyti.
Citriną ir apelsiną gerai nuplauti ir nulupti taip, kad išeitų viena labai plona bei ilga juostelė.
Citrinos bei apelsino žieveles įdėti į stiklinį indą, užpilti atšaldytu baltuoju vynu, uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų vaisių skonio.
Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 1 litras baltojo vyno
- šiek tiek ledukų
- 1 litras putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vyną ir putojantį vyną atšaldyti.
Citriną ir apelsiną gerai nuplauti ir nulupti taip, kad išeitų viena labai plona bei ilga juostelė.
Citrinos bei apelsino žieveles įdėti į stiklinį indą, užpilti atšaldytu baltuoju vynu, uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų vaisių skonio.
Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą