Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų sviesto
- 1 vienetas žuvies (konservuose, aliejuje)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus.
Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais.
Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val.
Tada supjaustyti batoną riekėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų sviesto
- 1 vienetas žuvies (konservuose, aliejuje)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus.
Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais.
Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val.
Tada supjaustyti batoną riekėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą