REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (sultys)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas ridikėlių (nedidelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvietinių miltų
  • 500 gramų ešerių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • šiek tiek sultinio (žuvų)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarytą ešerį virkite su prieskoninėmis daržovėmis, pagardinkite druska ir prieskoniais. Ridiką nulupkite ir supjaustykite storais šiaudeliais, pavirkite vandenyje ir 5 minutes pakaitinkite su sviestu. Į grietinę įplakite miltus, praskiestus žuvų sultiniu ir pavirkite 10 min. Gautu padažu užpilkite išvirusią žuvį, patiekite su svieste pakepintai ridiko šiaudeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų