REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 1 litras vandens
  • 500 gramų cukraus
  • 2 vienetai citrinų sultys

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 1 litras vandens
  • 500 gramų cukraus
  • 2 vienetai citrinų sultys

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus nuplauname ir smulkiai supjaustome. Tada sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir užverdame, paverdame 20 min, išjungiame ugnį ir leidžiame abrikosus pastovėti tame vandenyje per naktį ar bent kokias 6 - 8 valandas.
  2. Į pastovėjusius ir gerai išbrinkusius abrikosus suberiame cukrų, supilame citrinų sultis ir sudedame tarkuotas citrinų žieveles. Viską paverdame 50-60 min, kol sutirštėja.
  3. Sudedame į sterilius indelius ir užsukame.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų