REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • šiek tiek petražolių (kapotos ar smulkintos)
  • šiek tiek garstyčių (padažui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (padažui)
  • 250 mililitrų sultinio
  • 500 gramų mesos (faršas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kotletai:

    Smulkiai supjaustykite svogūną.

    Sumaišykite maltą mėsą su džiūvėsėliais, supjaustytu svogūnu ir kiaušiniu. Po to supilkite pieną ir vėl gerai išmaišyti iki vientisos masės.

    Apkepkite keptuvėjė suformuotus kukulius, tada užpilkite verdančiu sultiniu. Dar patroškinkite apie 10 minučių.

    Padažas:

    Ištirpinkite keptuvėje sviestą, dėkite garstyčių, citrinos sulčių ir maišydami po truputį berkite miltus ir prieskonius.

    Skanaus :)

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • šiek tiek petražolių (kapotos ar smulkintos)
  • šiek tiek garstyčių (padažui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (padažui)
  • 250 mililitrų sultinio
  • 500 gramų mesos (faršas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kotletai:

    Smulkiai supjaustykite svogūną.

    Sumaišykite maltą mėsą su džiūvėsėliais, supjaustytu svogūnu ir kiaušiniu. Po to supilkite pieną ir vėl gerai išmaišyti iki vientisos masės.

    Apkepkite keptuvėjė suformuotus kukulius, tada užpilkite verdančiu sultiniu. Dar patroškinkite apie 10 minučių.

    Padažas:

    Ištirpinkite keptuvėje sviestą, dėkite garstyčių, citrinos sulčių ir maišydami po truputį berkite miltus ir prieskonius.

    Skanaus :)

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų