REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- 200 mililitrų kefyro
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakti su pienu, kefyru, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
Suberti miltus ir viską išplakti.
Supilti tirpintą sviestą ir dar kartą gerai išplakti.
Leisti tešlai pabrinkti apie 15 min.
Kepti įkaitintoje vaflinėje.
Patiekti apibarsčius cukraus pudra, su uogiene ar kitu mėgstamu pagardu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- 200 mililitrų kefyro
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakti su pienu, kefyru, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
Suberti miltus ir viską išplakti.
Supilti tirpintą sviestą ir dar kartą gerai išplakti.
Leisti tešlai pabrinkti apie 15 min.
Kepti įkaitintoje vaflinėje.
Patiekti apibarsčius cukraus pudra, su uogiene ar kitu mėgstamu pagardu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą