Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1 stiklinė rūgpienio
- 180 gramų varškės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
Kiaulienos faršas, 500 gramų
Svogūnas, 1 vienetas
Prieskoniai, pagal skonį
Į faršą dedame supjaustytą svogūną, prieskonių pagal skonį. Sutriname varškę, mušame kiaušinį, dedame išvirtas ir sugrūstas bulves, pilame kefyrą ir dedame miltus, tiek, kad tešla lengvai kočiotųsi. Iškočiojus tešlą -pjaustome ją juostelėmis ir apsukame pailgas mėsos juosteles. Kepsnius virti aliejuje, kol apskrus. Prie jų tinka įvairios daržovės, kečupas.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1 stiklinė rūgpienio
- 180 gramų varškės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
Kiaulienos faršas, 500 gramų
Svogūnas, 1 vienetas
Prieskoniai, pagal skonį
Į faršą dedame supjaustytą svogūną, prieskonių pagal skonį. Sutriname varškę, mušame kiaušinį, dedame išvirtas ir sugrūstas bulves, pilame kefyrą ir dedame miltus, tiek, kad tešla lengvai kočiotųsi. Iškočiojus tešlą -pjaustome ją juostelėmis ir apsukame pailgas mėsos juosteles. Kepsnius virti aliejuje, kol apskrus. Prie jų tinka įvairios daržovės, kečupas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą