REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rūgpienio
  • 180 gramų varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    Kiaulienos faršas, 500 gramų
    Svogūnas, 1 vienetas
    Prieskoniai, pagal skonį

    Į faršą dedame supjaustytą svogūną, prieskonių pagal skonį. Sutriname varškę, mušame kiaušinį, dedame išvirtas ir sugrūstas bulves, pilame kefyrą ir dedame miltus, tiek, kad tešla lengvai kočiotųsi. Iškočiojus tešlą -pjaustome ją juostelėmis ir apsukame pailgas mėsos juosteles. Kepsnius virti aliejuje, kol apskrus. Prie jų tinka įvairios daržovės, kečupas.

Autorius: Skaidrė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rūgpienio
  • 180 gramų varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    Kiaulienos faršas, 500 gramų
    Svogūnas, 1 vienetas
    Prieskoniai, pagal skonį

    Į faršą dedame supjaustytą svogūną, prieskonių pagal skonį. Sutriname varškę, mušame kiaušinį, dedame išvirtas ir sugrūstas bulves, pilame kefyrą ir dedame miltus, tiek, kad tešla lengvai kočiotųsi. Iškočiojus tešlą -pjaustome ją juostelėmis ir apsukame pailgas mėsos juosteles. Kepsnius virti aliejuje, kol apskrus. Prie jų tinka įvairios daržovės, kečupas.

Autorius: Skaidrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų