• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtos bulvės sumalamos, įberiama miltų, druskos, cukraus, viskas suminkoma ir daromi maltiniai. Jie apibarstomi miltais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami taukuose, tirpintame svieste arba aliejuje. Tiekiami užpilti tirpintu sviestu su grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų