Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 7 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2 - 3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo.
Džiovinti grybai 1 - 2 val pamirkomi, išverdami ir supjaustomi. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kiaušiniai išverdami ir supjaustomi griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, svogūnai, kiaušiniai, grybai, pasūdoma, užbarstoma maltųjų pipirų. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Galiausiai užpilama grietine, sumaišytu su grybų nuoviru.
Kepama orkaitėje 25 - 30 min.
INGREDIENTAI:
- 7 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2 - 3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo.
Džiovinti grybai 1 - 2 val pamirkomi, išverdami ir supjaustomi. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kiaušiniai išverdami ir supjaustomi griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, svogūnai, kiaušiniai, grybai, pasūdoma, užbarstoma maltųjų pipirų. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Galiausiai užpilama grietine, sumaišytu su grybų nuoviru.
Kepama orkaitėje 25 - 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą