Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 saujos graikinių riešutų (kapoti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 300 gramų varškės
- šiek tiek aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 mililitrų kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
Iš užmaišytos tešlos keptuvėje su aliejumi iškepiau lietinius blynus.
Varškę sumaišiau su grietine, vaniliniu cukrumi ir likusiu cukrumi.
Varškę sutryniau į vientisą masę, ja pertepiau blynus ir perlenkiau du kartus.
Perteptus blynus sudėjau į lėkštę, apšlaksčiau kondensuotu pienu ir apibarsčiau kapotais riešutais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 8 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 saujos graikinių riešutų (kapoti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 300 gramų varškės
- šiek tiek aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 mililitrų kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
Iš užmaišytos tešlos keptuvėje su aliejumi iškepiau lietinius blynus.
Varškę sumaišiau su grietine, vaniliniu cukrumi ir likusiu cukrumi.
Varškę sutryniau į vientisą masę, ja pertepiau blynus ir perlenkiau du kartus.
Perteptus blynus sudėjau į lėkštę, apšlaksčiau kondensuotu pienu ir apibarsčiau kapotais riešutais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą