REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų grikių
- 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų)
- 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švarios grikių kruopos suberiamos į puodą, sumaišomos su kiaušinio baltymu (nebūtinai) ir išdžiovinamos vidutinio karštumo orkaitėje (dažnai pamaišomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami riebalai, grikiai ir maišant užvirinama. Puodas su koše uždengiamas ir vėl įstatomas į orkaitę 1,5—2 valandoms. Kartkartėmis pamaišoma šakute. Košę galima išvirti ir garuose — įstačius į indą su karštu vandeniu. Vieloj išgaravusio vandens įpilama karšto.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų grikių
- 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų)
- 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švarios grikių kruopos suberiamos į puodą, sumaišomos su kiaušinio baltymu (nebūtinai) ir išdžiovinamos vidutinio karštumo orkaitėje (dažnai pamaišomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami riebalai, grikiai ir maišant užvirinama. Puodas su koše uždengiamas ir vėl įstatomas į orkaitę 1,5—2 valandoms. Kartkartėmis pamaišoma šakute. Košę galima išvirti ir garuose — įstačius į indą su karštu vandeniu. Vieloj išgaravusio vandens įpilama karšto.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą