REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai baravykų (džiovinti)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami.

    Juos išgriebus, į tą patį sultinį sukrečiami atskirai išvirti ir stambiai sutarkuoti burokėliai.

    Kiek pavirus, sudedami plonai supjaustyti baravykai, svogūnas, įmetama lauro lapelių, pipirų, pasūdoma.

    Pavirinus 5-10 min. galima užbalinti grietine.

    Valgoma su karštomis bulvėmis.

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai baravykų (džiovinti)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami.

    Juos išgriebus, į tą patį sultinį sukrečiami atskirai išvirti ir stambiai sutarkuoti burokėliai.

    Kiek pavirus, sudedami plonai supjaustyti baravykai, svogūnas, įmetama lauro lapelių, pipirų, pasūdoma.

    Pavirinus 5-10 min. galima užbalinti grietine.

    Valgoma su karštomis bulvėmis.

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų