REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai majonezo (pusriebis)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenėlyje išplakti kiaušinius su majonezu, sumalti baravykus ir juos supilti į kiaušinių plakinį. Įberti juodųjų pipirų, druskos ir miltų tiek, kad viskas lengvai sukibtų į vientisą masę.
Smulkiai supjaustytus rūkytus lašinukus tolygiai paskirstyti keptuvėje. Ant lašinukų dėti šaukštu pakabintą grybų masę ir formuoti kotletus. Kai spirgučiai apskrus, kotletus versti kita puse. Apvertus kotletus, ant jų suberti pjaustytus svogūnus ir kepti kol šie pagels. Kotletai irgi turėtų iškepti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai majonezo (pusriebis)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenėlyje išplakti kiaušinius su majonezu, sumalti baravykus ir juos supilti į kiaušinių plakinį. Įberti juodųjų pipirų, druskos ir miltų tiek, kad viskas lengvai sukibtų į vientisą masę.
Smulkiai supjaustytus rūkytus lašinukus tolygiai paskirstyti keptuvėje. Ant lašinukų dėti šaukštu pakabintą grybų masę ir formuoti kotletus. Kai spirgučiai apskrus, kotletus versti kita puse. Apvertus kotletus, ant jų suberti pjaustytus svogūnus ir kepti kol šie pagels. Kotletai irgi turėtų iškepti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą