REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • 30 gramų mielių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 16 vienetų dešrelių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kiaušinių ((trynys))
  • 20 mililitrų pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • 30 gramų mielių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 16 vienetų dešrelių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kiaušinių ((trynys))
  • 20 mililitrų pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 16

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakam kiaušinius, cukrų ir druską, pilam šiltą pieną, aliejų, sutrupiname mieles, gerai išplakam. Miltus po truputį beriam į tešlą ir išmaišome. Padarome rutulį tešlos, jį dedame į dubenį, pateptą aliejumi ir uždengiame maistine plėvele, praduriame skylute , ir dedame į šaldytuvą. Pakyla per valandą, pusantros.
  2. iš tešlos iškočiojame lakštą ir supjauname ji juostelėm. dešreles ivyniojame į tešlą. Trynį sumaišome su pienu ir aptepame bandeles. Kepame apie 10 - 15 min. 175 °C temp. orkaitėje.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų