REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 150 gramų sviesto
  • 150 gramų cukraus
  • 300 mililitrų pieno
  • 25 gramai mielių
  • 30 gramų cinamono
  • 2 žiupsneliai druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 150 gramų sviesto
  • 150 gramų cukraus
  • 300 mililitrų pieno
  • 25 gramai mielių
  • 30 gramų cinamono
  • 2 žiupsneliai druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pašildytą pieną sudėkite mieles, 100 gr cukraus ir palikite keletui minučių.
    Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.
    Baigdami minkyti, supilkite 100 gr ištirpinto sviesto.
    Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 minučių, kad tešla pakiltų.
  2. Paruoštą tešlą iškočiokite iki 5 – 6 mm storio, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
    Vyniotinį supjaustykite 4 – 5 cm pločio gabalėliais ir iš jų formuokite širdelės formos bandeles.
  3. Kepkite apie 20 minučių 230 – 240°C temperatūroje.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų