Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 7 valgomieji šaukštai sviesto
- 280 gramų sūris (čederio)
- 4 stiklinės miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje tapijokos miltus ir druską.
Į tą patį dubenį sudėkite tirpintą sviestą bei kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį ir palaipsniui minkant pilkite pieną, kol tešla taps minkšta ir atkibs nuo indo kraštų.
Suminkytą tešlą padėkite 20 min. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformuokite apie 1,5 cm skersmens tešlos kamuoliukus.
Kepkite apie 20 min. 220 laipsnių temperatūroje.
Valgykite atvėsusias.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 7 valgomieji šaukštai sviesto
- 280 gramų sūris (čederio)
- 4 stiklinės miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje tapijokos miltus ir druską.
Į tą patį dubenį sudėkite tirpintą sviestą bei kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį ir palaipsniui minkant pilkite pieną, kol tešla taps minkšta ir atkibs nuo indo kraštų.
Suminkytą tešlą padėkite 20 min. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformuokite apie 1,5 cm skersmens tešlos kamuoliukus.
Kepkite apie 20 min. 220 laipsnių temperatūroje.
Valgykite atvėsusias.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą