Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai sausainių (pakeliai)
- 200 gramų sviesto
- 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiimkite didelį, žemą, stiklinį indą ir sulaužykite į jį sausainius.
Tuomet į virimui skirtą puodą įdėkite sviestą ir virkite ant silpnos ugnies.
Sviestui ištirpus supilkite kondensuotą pieną į tą patį puodą, ugnį padidinkite, palaipsniui maišykite.
Kai pradės kunkuliuoti išjunkite ir visą masę supilkite ant sausainių.
Palaukite, kol atvės, tuomet įdėkite į šaldytuvą.
Atšalus skanaukite.
Galima gaminti ir juodą tinginį, tiesiog vietoj baltų sausainių dėti rudus, o į sviesto, bei kondensuoto pieno mišinį įdėti 3-4 šaukštus kakavos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai sausainių (pakeliai)
- 200 gramų sviesto
- 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiimkite didelį, žemą, stiklinį indą ir sulaužykite į jį sausainius.
Tuomet į virimui skirtą puodą įdėkite sviestą ir virkite ant silpnos ugnies.
Sviestui ištirpus supilkite kondensuotą pieną į tą patį puodą, ugnį padidinkite, palaipsniui maišykite.
Kai pradės kunkuliuoti išjunkite ir visą masę supilkite ant sausainių.
Palaukite, kol atvės, tuomet įdėkite į šaldytuvą.
Atšalus skanaukite.
Galima gaminti ir juodą tinginį, tiesiog vietoj baltų sausainių dėti rudus, o į sviesto, bei kondensuoto pieno mišinį įdėti 3-4 šaukštus kakavos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą