Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas kopūstų
- 50 gramų morkų
- 50 gramų svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 50 gramų pomidorų padažo
- 500 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu, kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas kopūstų
- 50 gramų morkų
- 50 gramų svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 50 gramų pomidorų padažo
- 500 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu, kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą