Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai baklažanų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Baklažanus ištepti aliejumi, pašauti į orkaitę ir kepti, kol susprogs odelė, apie 15 min. Tada šaukštu išimti iš balažanų minkštimą.
Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę. Smulkiai supjaustyti.
Svogūną susmulkinti, užpilti verdančiu, o po to šaltu vandeniu.
Viską sumaišyti, pasūdyti pagal skonį, suberti pipirus. Gautą masę sutrinti. Supilti aliejų, išmaišyti.
Prieš patiekiant apibarstyti žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai baklažanų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Baklažanus ištepti aliejumi, pašauti į orkaitę ir kepti, kol susprogs odelė, apie 15 min. Tada šaukštu išimti iš balažanų minkštimą.
Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę. Smulkiai supjaustyti.
Svogūną susmulkinti, užpilti verdančiu, o po to šaltu vandeniu.
Viską sumaišyti, pasūdyti pagal skonį, suberti pipirus. Gautą masę sutrinti. Supilti aliejų, išmaišyti.
Prieš patiekiant apibarstyti žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą