REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų svogūnų
  • 200 gramų grietinėlės (15-20%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus supjaustykite kubeliais.
    Apibarstykite druska ir palikite 30 min.
    Susmulkinkite svogūnus. Jei naudosite pievagrybius, juos nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite svogūną, po to sudėkite baklažanus ir pakepinkite 5-6 minutes.
    Sudėkite grybus ir išmaišykite.
    Gautą masę perdėkite į kepimo indą, apipilkite grietinėle ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Donata

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų svogūnų
  • 200 gramų grietinėlės (15-20%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus supjaustykite kubeliais.
    Apibarstykite druska ir palikite 30 min.
    Susmulkinkite svogūnus. Jei naudosite pievagrybius, juos nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite svogūną, po to sudėkite baklažanus ir pakepinkite 5-6 minutes.
    Sudėkite grybus ir išmaišykite.
    Gautą masę perdėkite į kepimo indą, apipilkite grietinėle ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Donata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų