Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek kalendrų
- 500 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 800 gramų pupelių (konservuotos)
- 500 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nupjauti nuo avienos mėsos riebalus ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Pasūdyti ir apibarstyti pipirais.
Įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir kepti avieną 5 min, sudėti spaustą česnaką, perpjautus per pusę pomidoriukus, druską, pipirus ir troškinti, kol pomidoriukai suminkštės. Tada keptuvę uždengti ir dar troškinti 20 min. Per tą laiką pomidorai turėtų virsti į padažą.
Sudėti pupeles, prieskonius.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek kalendrų
- 500 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 800 gramų pupelių (konservuotos)
- 500 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nupjauti nuo avienos mėsos riebalus ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Pasūdyti ir apibarstyti pipirais.
Įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir kepti avieną 5 min, sudėti spaustą česnaką, perpjautus per pusę pomidoriukus, druską, pipirus ir troškinti, kol pomidoriukai suminkštės. Tada keptuvę uždengti ir dar troškinti 20 min. Per tą laiką pomidorai turėtų virsti į padažą.
Sudėti pupeles, prieskonius.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą