INGREDIENTAI:
  -   1 kilogramas   bulvių 
  -   2   česnakų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   paprikų (ugninė) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   žolelių ir česnakų mišinio 
  -   1 arbatinis šaukštelis   maltos saldžiosios paprikos 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Bulves perpjauti per puse ir supjaustyti skiltelėmis. Užvirti puodą vandens ir apvirti jame bulvių skilteles apie 8 minutes, kad tik pradėtų minkštėti, bet nesuirtų. SANTA MARIA prieskonius sumaišyti su sutrintu česnaku, druska ir aliejumi. Kai bulvės apvirs nupilti vandenį ir leisti joms pagaruoti, tada užpilti prieskonių tyrelę sumaišyti ir išdėliojus ant skardos kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 45 minutes. Tinka gaivus padažas, pvz., salierų ir grietinės. Skanaus! 
  
    Autorius: Jurgita 
     REKLAMA