REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų alyvuogių (be kauliukų)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 100 gramų jautienos (rūkyta filė)
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų saliamio
  • 20 gramų jelapenų
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 10 gramų mielių (šviežios)
  • 5 gramai kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reiks:
    Skiltelė česnako;
    3 šaukštai grietinės;
    druska;
    pipirai;
    3 šaukštai kapotų žolelių mišinio.

    Iš mielių, cukraus ir pieno paruošti masę ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, pilti į tešlą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15min. Laikyti, kad pakiltų. Paskui dar gerai išminkyti ir iškočioti apskritimą.

    Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.

    Supjaustyti jautienos filė ir dešrą plonais griežinėliais dėti ant tešlos. Pomidorus nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir dėti ant viršaus, dėti smulkiai supjaustyta čili pipirą, barstyti kaparėlius,jalapeną, sutarkuotą sūrį, ir per pusę supjaustytas alyvuoges.

    Dėti į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių temper., ir kepti apie 30 min.

    Iškepus užpilti padažą: smulkiai supjaustyti česnaką, grietinę, druską, pipirus, kapotas žolelias sumaišyti dubenėlyje.

    SKANAUS!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų alyvuogių (be kauliukų)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 100 gramų jautienos (rūkyta filė)
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų saliamio
  • 20 gramų jelapenų
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 10 gramų mielių (šviežios)
  • 5 gramai kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reiks:
    Skiltelė česnako;
    3 šaukštai grietinės;
    druska;
    pipirai;
    3 šaukštai kapotų žolelių mišinio.

    Iš mielių, cukraus ir pieno paruošti masę ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, pilti į tešlą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15min. Laikyti, kad pakiltų. Paskui dar gerai išminkyti ir iškočioti apskritimą.

    Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.

    Supjaustyti jautienos filė ir dešrą plonais griežinėliais dėti ant tešlos. Pomidorus nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir dėti ant viršaus, dėti smulkiai supjaustyta čili pipirą, barstyti kaparėlius,jalapeną, sutarkuotą sūrį, ir per pusę supjaustytas alyvuoges.

    Dėti į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių temper., ir kepti apie 30 min.

    Iškepus užpilti padažą: smulkiai supjaustyti česnaką, grietinę, druską, pipirus, kapotas žolelias sumaišyti dubenėlyje.

    SKANAUS!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų