INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 100 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 200 mililitrų grietinės
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 500 gramų žuvies (dorada)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 100 gramų kukurūzų miltų
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
- 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsijoti miltus ir sumaišyti su SANTA MARIA saldžiosios paprikos milteliais, SANTA MARIA rozmarinu bei druska.
Česnako skilteles nulupti.
Žuvį išvalyti, nuplauti, nusausinti, įtrinti druska, pipirais bei žuvies prieskoniais ir į jos pilvą sudėti česnako skilteles.
Tuomet žuvį apvolioti miltų bei prieskonių mišinyje ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Apkeptą žuvį dėti ant grotelių ir baigti kepti.
Padažui susmulkintas petražoles bei krapus sumaišyti grietine ir pagardinti prieskoniais.
Žuvį patiekti šiltą su ryžiais, pasigamintu padažu ir daržovėmis.
Skanaus.
Autorius: Neringa
REKLAMA