Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ačiū!!! Puikiai skaniai gavosi.
Ir kam kiša tą apanglejusi lavaša.Ar čia mada kokia nauja?Nuodas kepenims
LAVAŠAS SU ĮDARU YRA LAVAŠAS, PRIE KO ČEBURĖKAS ?
Gal pavadinkit kitaip koks cia ceburekas.
Jumis siūlau įsidėmėti lietuvių kalbus
@Rašiba o Jums siūlau išmokti rašyti lietuviškai, sėkmės
Neraso kur deti piena,miltus,kiasini.kur tas plakinis?
@Palanga ne plakinis, o plakinys. Į plakinį dėkite miltus, kiaušinius ir t.t.
Neraso kur deti piena,miltus,kiasini.kur tas plakinis?
Kažkoke nesąmonė, kažkur mirkyti kažką o iš ko ta i ką mirkyti pasigaminti
Sveiki, jai rašote receptus tai bent jau iki galo rašykit, nes kaip pasigaminti ta mirkini taip ir liko neaišku
@Šoperiukas Logiška, suplaki kiaušini ir turi ta mirkini. :)
@Samanta Man kaip vyrui visai neaisku kas per mirkinys, gal moterims ir aisku, pritariu kur merkti ir nuo ko nuvarvinti neaisku
@Samanta Tik kiaušinį? O pieną ir miltus kam panaudosit? "Logiška"...
@Samanta Ha :D
@Samanta Mirkinys tai tik isplaktas kiausinis? Tai pieno ,raso matyt,kad iskepus uzsigerti reik :-D
@Samanta O pienas kam tada?
@Šoperiukas Blynus lietinius kepet kada? Va cia lygiai tas pats:miltai kiausiniai ir pienas...
@Šoperiukas Plakinys/mirkinys susidaro iš “ 1 kiaušinio, 2-3 valgomųjų šaukštų miltų, stiklinės pieno” kaip ir parašyta recepte tarp ingredientų, o jau jų eiga manau logiškai suprantama
@Šoperiukas Taigi 1kiaušinis+3-4šaukštai miltų ir stiklinė pieno,ir visas mirkinys
@Šoperiukas Suplakt kiaušinį, pieną ir miltus
@Šoperiukas Bus i lietiniu blynu mase. Lygiai tokia pat pasidaryti, i ja mirkyti ir tada kepti. Dariau taip ceburekus su farsu ir suriu, gavosi tobulai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų