Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    gamintojai tiek apsileidę, kad net specialiai tik kepimui skirtuose produktuose pvz. "šaltai rūkyta šoninė spirgučiams" buvo pridėta nitritinės druskos (e250 arba e252). Ar pas juos maisto technologai nekompetentingi ar jų išvis neturi, jei leidžia tokias nesąmones
                    
    
  
                                    Reikėtu pačiai STIPRIAI susiimti, nes jau panaši į burunduką, žandai į kompo ekraną nebetelpa.
                    
    
  
                                    Todėl lietuviai pagal žarnyno vėžį ir pirmauja pasauly.todėl jokių keptų mėsų,barbeciu nebevalgau senai
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Kepsite šašlykus ar dešreles? Venkite to, jei nenorite valgyti nuodų