REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Stiklinis žvėrynas“ – tai spektaklis pagal XX a. dramaturgijos klasiko amerikiečio Tennessee Williams to paties pavadinimo dramą. T. Williams “Stiklinis žvėrynas”  – drama ne tik apie svajonių ir realybės konfliktą, bet ir apie žmogaus kompleksus, kurie trukdo bendrauti, gyventi visavertį gyvenimą. Tokie žmonės, o ypač neįgalieji, sėdi užsidarę mažuose kambarėliuose ir nesistengia patikėti savo jėgomis bei galimybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Spektaklyje pasakojama vienos šeimos istorija. Jos veikėjai nesugeba realiai mąstyti ir gyventi. Motina paskendusi praeities prisiminimuose, sūnus trokšta romantiškų nuotykių, o dukra užsisklendusi savo stiklinių žvėrelių pasaulyje. Veikėjų sukurtos iliuzijos jiems yra svarbesnės nei tikrovė, kurioje jie jaučiasi bejėgiai ir nesaugūs. Spektaklio herojai – keisti žmonės, kurių sielos yra trapios kaip stiklas…

REKLAMA

Pagrindinė T. Williams pjesių  tema, pasak jo paties - siekis atskleisti neigiamą poveikį, kurį  visuomenė daro jautriam, nonkomformistiniam individui.

“Naujasis teatras”, įkurtas 2008 m. pabaigoje – neįgaliųjų teatras, suvienijęs įvairių socialinių grupių žmones, jame kuria sveiki ir neįgalieji. Teatro aktoriai mokėsi aktorinio meistriškumo Mažojoje teatro akademijoje.

Režisierius: Artūras Šablauskas

Scenografė: Birutė Kapustinskaitė. Choreografas: Sergej Jerpyliov

Aktoriai: Inga Filipovič, Jonas Ilevičius, Jurijus Majauskas, Loreta Paulauskienė, Ramunė Šidlauskaitė, Mantas Zemleckas, Svetlana Laima Zemleckienė.

REKLAMA
REKLAMA

Trukmė: 140 min

Bilietų  kaina 20 Lt. Bilietus platina BILIETAI LT. Taip pat bilietus galite rezervuoti telefonu.: (+370) 622 15387, kreiptis į Vladą.

Nuolaidos su OMNI ID kortele dviems bilietams: Auksinė kortelė  50 proc., Sidabrinė kortelė  20 proc.

Taikomi papildomi mokesčiai. Nuolaidos studentams, senjorams, neįgaliesiems (20 proc.), scenos menų  profesionalams (50 proc.).

Rekomenduojama vyresnei nei 14 m. auditorijai.



PREMJEROS DATA:
2010 sausio 29 d. 19.00h.



RENGINYS VYKSTA
:  

Menų spaustuvės Juodojoje salėje 2010 sausio 29 d. 19.00h.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų